23. Dni Otwarte Polmarkus | branża piekarniczo-cukiernicza

19 września 2023, wtorek - 20 września 2023, środa

368451733_612481761042534_7366477923769365733_n.jpg

Organizator

POLMARKUS
Centrala - Pyskowice
Pyskowice, 44-120
ul. Wyszyńskiego 62

tel. +48/32 30 19 100
biuro@polmarkus.com.pl

https://polmarkus.com.pl/kontakt/

Tematem tegorocznych 23. Dni Otwartych jest Odkrywanie nieograniczonych możliwości, co kryje się pod tym hasłem? Wiemy, że w obecnych czasach największym wyzwaniem jest prowadzenie biznesu w obliczu pogłębiającego się kryzysu kadrowego i surowcowego, dlatego poruszymy tematy związane nie tylko z trendami i nowościami rynkowymi, ale również z optymalizacją procesu produkcyjnego i automatyzacją, zmniejszeniem strat poprzez szersze zastosowanie produktu, bądź ponowne jego wykorzystanie w duchu zero waste.

Każdego roku, organizując Dni Otwarte staramy się wychodzić naprzeciw oczekiwaniom rynku, pokazując kierunek w jakim rozwija się branża. Poza prezentacją nowych trendów, przygotowujemy również panel z wykładami.

Podczas tegorocznych Dni Otwartych zapraszamy Was do aż 10 stref wystawienniczych. We wszystkich prezentowane będą nowości produktowe oraz odbędą się pokazy technologiczne. Będziecie mieli okazję spotkać się z naszymi dostawcami, poznać działanie maszyn oraz porozmawiać ze specjalistami z branży. W każdej będzie możliwość skorzystania z wyjątkowych promocji – pamiętajcie, że w tym roku promocje będą aktywne wyłącznie dla osób obecnych na Dniach Otwartych i tylko w dniach ich trwania, tj. 19-20 września!

STREFY:

SUPER FOOD rozwiązania, które przyciągną do Twojego biznesu klientów znających się na jakości produktów
OPAKOWANIA opakowanie ma znaczenie – poznaj najnowsze trendy i wymogi związane ze znakowaniem produktów
PASTY I BARWNIKI pokazy technologiczne ze świadomego zastosowania barwników i past w cukiernictwie
CZEKOLADA najnowsze trendy oraz produkcja draży na bazie czekolady i bakalii
HoReCa w tej strefie znajdziesz słone i słodkie przekąski. Technologia mrożenia szokowego żywności
BAKALIE, ZIARNA I PRZYPRAWY niezbędne dodatki w każdej piekarni i cukierni – poznaj nasze propozycje
LODY lody po sezonie – rożki, maszyny dozujące do kubeczków, przygotowanie pod sprzedaż impulsową
ZIMA stollen, piernik, panettone – sezonowe przysmaki z całego świata
NAPOJE wyborna kawa, lemoniady, mocktaile – inspirujące aplikacje w światowym stylu
DEKORACJE dodatki, dzięki którym nawet niedoświadczony cukiernik stworzy doskonałe desery
STREFA WIEDZY z wystąpieniami prowadzonymi przez inspirujących ekspertów w branży.

Spodek w Katowicach › Skocz do Spodka